Kjøps- og leveringsbetingelser

 

Priser

Alle pakker som sendes til våre norske kunder har vårt norske selskap som avsender. Dermed er varene fortollet og papirer for MVA er ordnet, noe som sparer deg som kunde for tid og penger. Dermed er våre angitte priser inklusive norsk merverdiavgift. Alt for at du som kunde skal få en enkel og smidig løsning uten å måtte tenke på merverdiavgift og tollavgifter! Den summen som er oppgitt i nettbutikken vår er dermed den du betaler. 

Betalingsmuligheter

- Betaling med kort
Pris: 0 kr
Du betaler 100 % sikkert med ditt Visa eller Mastercard via DIBS. All informasjon er kryptert med SSL - 128 bit. Pengene reserveres på din konto og overføres vanligvis innen 24 timer etter at du har sendt bestillingen din. Alle transaksjoner gjennomføres i henhold til den nye sikkerhetsstandarden 3D-Secure.

- Klarna Faktura
Pris: 39 kr.

Ved bestillingen oppgir du navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og hvilke produkter bestillingen gjelder. Du må dessuten oppgi personnummer for kredittsjekk. Vi sender produktene med faktura som skal betales innen 14 dager. Klarna AB er ansvarlig for faktureringen.

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

Få alltid varen hjem før du betaler
Alltid 14 dagers betalingsfrist
Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*
Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no
Mulighet for delbetalinger
Et fakturagebyr på 39 kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 63,00 kr og en forsinkelsesrente på 9.50 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost.

Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

- Klarna Konto
Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

  • Få alltid hjem varen før du betaler
  • Betal fra 50 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet
  • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
  • Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura
  • Kjøp nå - betal i slutten av neste måned
  • Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp
  • Du kan når som helst betale hele beløpet

Ved for eksempel et kjøp på 10000 kr med Klarna konto basisvilkår tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22 % hvilket utgjør en effektiv rente på 36,12 %. Prisen på kredittkjøpet er 11771 kr med 12 delbetalinger på 981 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder. Vær oppmerksom på at minimumsbeløp per måned på produktnivå ikke er det samme som for kontoen i sin helhet. Det er alltid minimum 95 kr per måned.

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven.

 

Leveringstid

Normal leveringstid er ca. 2-5 dager.

 

Leveringsmetode

Vi sender bestillinger som postpakke med Bring. Vi leverer til adresser i Norge. Levering til Svalbard og Jan Mayen er dessverre ikke mulig. Vi tar ikke økonomisk ansvar for eventuelle forsinkelser som skyldes fraktfirmaet.

 

Frakt

Fraktkostnaden for bestillingen er 69 kr. Dette skjer automatisk i nettbutikken og fraktkostnaden beregnes i kassen.

 

Garanti og reklamasjon

Vi på racketspesialisten.no er autoriserte forhandlere for alle varemerkene vi tilbyr for salg. Dermed inngår fullstendige garantier for alle våre produkter. Normal slitasje som f.eks. senebrudd på en racket dekkes ikke av garantien. Kunden står for eventuelle fraktkostnader i de tilfeller der reklamasjonen ikke blir godkjent. Vi følger forbrukerkjøpsloven, se www.forbrukerradet.no. Har du andre spørsmål om garanti og reklamasjon, kontakt kundeservice: info@racketspesialisten.no eller tlf: 0046 8 628 95 00.

 

Angrerett 

Hos oss på racketspesialisten.no har du rett til å angre kjøpet uten å oppgi en grunn innen 60 dager. Du har altså 60 dagers angrefrist fra det du har mottatt varen.

Angrefristen utløper altså 60 dager etter at du har mottatt din vare. For at du skal kunne benytte angreretten innen tidsfristen utløper, holder det med at du gir oss beskjed om at du tenker benytte deg av denne via epost, telefon eller brev. Vi trenger altså ikke ha mottatt varen i retur innen 60 dager, derimot skal du som kjøper returnere varen så snart som mulig etter at du har gitt beskjed om at du kommer til å benytte deg av angreretten.

Hvis du angrer kjøpet i henhold til vilkårene ovenfor, betaler vi tilbake alle innbetalinger som vi har fått fra deg for de varer du ønsker å returnere. Tilbakebetalingen skjer uten unødvendige forsinkelser og uansett senest 14 dager fra og med den dagen vi har mottatt varen i retur. Vi vil benytte samme betalingsmiddel for tilbakebetalingen som du selv har brukt for det innledende kjøpet, om du ikke uttrykkelig har blitt enig med oss om noe annet. Uansett så vil ikke tilbakebetalingen medføre noen utgifter for deg som kjøper.

Varer som er spesiallaget etter forbrukerens ønskemål er ekskludert fra angreretten.

Verdt å nevne er at du som kjøper selv står for returfrakten om du angrer kjøpet innen 60 dager fra mottatt forsendelse. Du må dermed betale de direkte kostnadene for retur av varen. Kontakter du oss innen returen, sender vi deg en returfraktseddel mot en kostnad av NOK 59 kr.

Rett til å undersøke varen

Du som forbruker har rett til å  undersøke varen for å se hvilke egenskaper og funksjoner den har. Dette kan f.eks. handle om å åpne orginalforpakninger med klær og sko for å prøve dem, men du trenger ikke å bruke klærne eller skoene.

Vi anser heller ikke at du trenger å testspille en racket eller ta bort plasten på håndtaket for å undersøke den. Skulle du gjøre dette, eller på annen måte benytte en vare på en måte som ikke er nødvendig og som er kjøpt hos oss, har vi som selger rett til å gjøre en rimelig verdireduksjon.  Avhengig av produktet kan verdireduksjonen være betydelig om produktet har vært brukt.

 

Skadet pakke og uavhentet pakke

Oppdager du skader på pakken, skal du straks gi beskjed om dette til postkontoret eller annen transportør og fylle ut en skademelding. Hent ikke ut en skadet pakke! Oppdager du ikke skaden før du åpner pakken, og skaden er av en slik art at den kan skyldes Postens eller transportfirmaets håndtering, skal du kontakte dem og fylle ut en skademelding. Kan en eventuell tvist med Posten eller transportfirmaet ikke løses, ta kontakt med oss.

Henter du ikke ut en bestilt forsendelse innen den sendes i retur til oss (ca. 1 måned for pakker, ca. 14 dager for brev), fakturerer vi deg 350 kr for vårt arbeide med bestillingen.

 

Personvernloven

Dine personlige opplysninger vil bli behandlet i henhold til gjeldende bestemmelser i personvernloven.