TENNIS NYHETER

Vi har fylt opp lageret med mange nye tennisracketer fra flere forskjellige merker. Vi som jobber med dette synes selvsagt at det er veldig spennende når en ny tennisracket lanseres på markedet. Det samme gjelder når det kommer nye modeller eller farger på tennissko, tennisbager, tennisklær, tennisballer og tennisstrenger. Ta en titt på utvalget av nyheter nedenfor. Flere nyheter finner du under hver produktkategori i menyen.

Wilson 2024

I 2024 lanserer Wilson denne nyheten fra den fantastiske Blade-serien, en oppdatert modell av V9 i lekkert design og ny teknologi! Blade 100 V9 tilbyr en perfekt kombinasjon av kontroll, følelse og komfort, designet for å forbedre spillet ditt og gi deg en overlegen opplevelse på banen. Verdensstjerner som Aryna Sabalenka og Stefanos Tsitsipas er eksempler på spillere som har valgt Blade-serien som sin foretrukne racket på APT-touren.

HEAD 2024

Fantastisk spillefølelse i en klassisk serie fra nye Head Speed Pro, som er utstyrt med den nyeste versjonen av den banebrytende Auxentic 2.0-teknologien. Den er designet for å forbedre spillet ditt og gi deg materielle fordeler på banen, samtidig som den er ergonomisk utformet for å redusere belastningen på arm og håndledd. Head Speed Pro er også Jannik Sinner sin foretrukne racket på touren.

BABOLAT 2024

Pure Strike regnes av Babolat som den nye generasjonen tennisracketer, spesielt utviklet for å gi enda bedre kontroll og følelse i hvert slag. Pure Strike-serien er optimal for spillere med en allsidig, offensiv, rask og teknisk spillestil. Pure Strike er også den foretrukne tennisracketen til Dominic Thiem, som er kjent for å ha en av ATP-tourens mest avanserte og "reneste" enhånds backhands.

Tennisnyheter

© 2023 Racketspesialisten. All rights reserved.