Profesjonellens val 2024

Hva bruker proffene i tennis? Vi har samlet tennisspillernes favoritter!

Tennis er en fengslende racketsport som kombinerer fart, utholdenhet og presisjon. I intense dueller møtes verdens største stjerner og kjemper om titler i prestisjetunge turneringer. Hvert eneste slag teller når proffene kjemper om titler i Grand Slam-turneringer over hele verden.  

Novak Djokovic 

Novak Djokovic er det serbiske tennisikonet som har dominert den internasjonale tennisscenen totalt med sine imponerende ferdigheter. Han har vunnet utallige Grand Slam-titler og regnes som en av tidenes beste tennisspillere. Djokovic bruker Head Speed PRO Limited Edition Black 2023-tennisracketen. Med sin uslåelige mentalitet og tekniske dyktighet fortsetter Djokovic å utfordre motstanderne i verdenstoppen med sitt strategiske spill.

Aryna Sabalenka

Aryna Sabalenka er tennisspilleren fra Hviterussland som kjennetegnes av sin kraftfulle og aggressive spillestil. Sabalenka er rangert som en av verdens beste og har blitt en fryktet motstander på touren, og med Wilson Blade 98 18x20 V8-tennisracketen viser hun presisjon og kraft i hvert eneste slag. Sabalenka er en dynamisk kraft i dametennis og har erobret WTA-scenen med sitt profesjonelle spill og sine mange titler.

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz er det unge tennistalentet fra Spania som raskt har etablert seg som en stigende stjerne i tenniseliten. Med sin kraftfulle spillestil og imponerende prestasjoner har han raskt fanget tennisverdenens oppmerksomhet og vist at han er en toppspiller å regne med. Alcaraz bruker Babolat Pure Aero 98 Carlos Alcaraz 2023-racketen. Ikke bare har han en racket fra Babolat, han har også en Babolat RH x12 Pure Aero 2023-veske ved sin side på turneen. Med en imponerende fremtid foran seg fortsetter han å være en av de mest spennende spillerne å følge på den internasjonale tennisarenaen.

Elena Rybakina

Elena Rybakina er den lovende tennisspilleren fra Kasakhstan som utmerker seg på tennisbanen. Med sin Yonex VCore 100 300g-racket leverer hun imponerende slag og spennende motstand. Med en kombinasjon av kraft og presisjon har hun etablert seg som en respektert spiller på WTA-touren og fortsetter å imponere med sine imponerende ferdigheter og spillestil, noe som lover godt for fremtiden i tennisverdenen.

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev er den russiske tennisstjernen som har tatt tennisverdenen med storm med sitt kraftfulle spill på banen. Med sin Tecnifibre T-Fight 305 Isoflex 2023-racket kombinerer han presisjon og kraft for å dominere og utfordre toppspillere på den globale scenen. En spiller som viser talent og lidenskap i hvert eneste poeng.

Jessica Pegula 

Jessica Pegula er den energiske amerikanske tennisstjernen som tar banen og motstanderne med storm i tennisverdenen. Med en Yonex Ezone 98 305g-racket kombinerer hun presisjon og eksplosive slag, noe som gjør hver eneste kamp til et imponerende show. Med en stadig voksende liste over suksesser er den amerikanske spilleren Jessica Pegula en spennende kraft å regne med på WTA-touren.

Jannik Sinner

Jannik Sinner er den fremragende tennisspilleren fra Italia som til tross for sin unge alder har lykkes i sin profesjonelle karriere i verdenseliten. Med sine mange imponerende seire og sin ungdommelige energi viser han ferdigheter og engasjement som gjør at han fortjener en respektert plass i sportens toppsjikt. Han utmerker seg med racketer som Head Speed MP Limited Edition Black 2023 og Head Speed MP 2024, som gir ham et raffinert spill med presisjon og kraft.

Maria Sakkari

Maria Sakkari er en dynamisk tennisspiller fra Hellas. Hennes imponerende spillestil kjennetegnes av en usvikelig energi og dyktighet der kraft og presisjon smelter sammen. Sakkari bruker en Wilson Ultra 100 V4.0 2023-racket som styrker henne på banen slik at hun kan fortsette å utfordre og inspirere på den internasjonale tennisscenen.

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas er den fremtredende greske tennisspilleren som har erobret den internasjonale scenen med flere ATP-titler og en Grand Slam-finale til tross for sin unge alder. Han spiller med Wilson Noir Blade 98 V8-racketen som gir ham imponerende kraft og presisjon på banen, noe som forsterker og bidrar til hans elegante spill. Tsitsipas er et av tennissportens mest fremragende unge talenter som fortsetter å dominere og overraske med sitt engasjement for sporten. Et spennende talent å følge i fremtiden. 

Ons Jabeur

Ons Jabeur er tennisspilleren fra Tunisia som har vakt oppsikt i tennisverdenen med sitt raske og allsidige spill. Samtidig har hun revolusjonert og vært banebrytende som den første arabiske kvinnen som har nådd kvartfinalen i en Grand Slam-turnering. Med flere WTA-titler og en imponerende rangering har suksessen satt henne i søkelyset, og hun har vist frem sine konstante angrep og uforutsigbare slag. Jabeurs bruker en Wilson Pro Staff 97 V14-tennisracket, en racket som kombinerer presisjon med kraft for å skape en umiskjennelig spillestil.

© 2023 Racketspesialisten. All rights reserved.