Hvilke squashkuler skal jeg velge?

Squashballer finnes i litt forskjellige utførelser, slik at du som spiller kan få mest mulig ut av spillet ditt. Ballene er delt inn i et prikk-/fargesystem som forteller deg hvilken type ball det er.

Hvis du spiller med feil type squashball basert på ditt spillernivå, kan dette påvirke spillet i kampen, men også hvordan du utvikler deg i sporten. Vi har derfor laget denne siden for å gjøre det enkelt å velge riktig!

Blå ball

Dette er introduksjonstrinnet og anbefales for nybegynnere og juniorer. Kulene er 12 % større og holder seg 40 % lenger i luften. Derfor spretter de godt og skaper morsommere dueller.

Rød ball

Disse ballene er for spillere som har kommet litt lenger i squashen. De er bare 6 % større enn en standardball og er 20 % lengre i luften. Perfekt for spillere som ønsker en litt langsommere ball og en litt større størrelse.

Gul ball

Passer både til trening og konkurranse. Ballen har lav sprett, noe som gir mange morsomme dueller for dyktige spillere. Disse ballene kan kreve litt oppvarming før de fungerer optimalt. Double Yellow Dot er den mest avanserte ballen, mens Single Yellow Dot er litt mer skånsom.

Dunlop Competition 

Denne ballen er en mellomting for de som synes gule baller er litt for vanskelige å spille. Den har en standardstørrelse, men holder seg 10 % lenger i luften. Dette gjør den til den perfekte ballen for spillere som vil starte med en standardstørrelse, men som ønsker litt mer sprett.

© 2023 Racketspesialisten. All rights reserved.