Våre mest populære badmintonracketer for alle ferdighetsnivåer

Badminton er en veldig morsom aktivitet, full av fart og raske bevegelser. Noe som er ekstra morsomt med denne sporten er at det er stor forskjell på ulike badmintonracketer. Det er derfor viktig at du velger riktig racket for akkurat ditt nivå, slik at du som spiller kan utvikle deg i sporten og ha det gøy underveis. Vi som jobber hos Racketspecialisten forstår at det ikke er det enkleste, så på denne siden har vi samlet noen av våre mest verdsatte badmintonracketer for 2024 for hvert nivå.

Badmintonracket for nybegynnere

Noe som er svært viktig i badminton, er teknikk. Du må ha riktig teknikk for å utvikle deg, og det er som regel ikke nok å få ballen over nettet. Det er derfor viktig at du starter med en racket som er litt snillere i spillet og hjelper deg med dette. En god badmintonracket er derfor noe som er lett å svinge og fleksibelt. Den vil da hjelpe deg med lengden på ballene, noe som kan være vanskelig i begynnelsen, og å treffe ballen riktig.

Våre mest populære badmintonracketer for nybegynnere

Badmintonracket for mosjonister

Hvis du har kommet litt lenger med badmintonen din, føler du kanskje at teknikken når det gjelder lengden på ballene, håndleddet og spillet generelt begynner å sitte. Da kan det være på tide å gå videre til neste trinn på badmintonracketen. Da går du som regel opp til et litt stivere alternativ for å få bedre "snap" i slagene. Dette vil øke lengden, kontrollen og ikke minst hastigheten på slagene dine.

Våre mest populære badmintonracketer for mosjonister

Badmintonracket for avanserte spillere

For deg som er en avansert spiller og føler at du allerede har teknikken. Kanskje konkurrerer du eller spiller generelt på et høyt nivå med vennene dine, og trenger en racket som forbedrer spillestilen din og gir deg det ekstra forspranget du trenger. Da vil du som regel ha en enda stivere racket når det gjelder fleksibilitet. Det betyr at racketen følger med i alle bevegelser og skaper en god kontroll og følelse foran nettet. Rekylen når du kommer til nesen øker også ytterligere, noe som skaper mer eksplosivitet, fart og lengde i ballene.

Våre mest populære badmintonracketer for avanserte spillere

© 2023 Racketspesialisten. All rights reserved.