.

OM OSS

   

Racketspesialisten.no kan tilby deg som spiller tennis, badminton, squash, padel eller bordtennis et stort utvalg av markedets ledende varemerker til veldig konkurransedyktige priser. Ambisjonen vår er å tilby en enkel måte for deg å handle, slik at du kan bruke tiden din på å drive med racketsport.

For å nå ut til hele landet har vi valgt å selge produktene våre via Internett, noe som gir oss muligheter til å tilby priser som ligger langt lavere enn de veiledende prisene utarbeidet av leverandørene våre.

Vi som jobber på Racketspesialisten.no har til sammen mange års erfaring som aktive utøvere, samt erfaring med salg av produkter til racketsport. En del av oss er aktive som mosjonister, og andre har konkurransebakgrunn. Uansett ambisjonsnivå er den store fellesnevneren vår lidenskap for sporten.


Racketspesialisten.no drives av Nordens største forhandler av racketsport, Racketspecialisten Norden AB, og vårt norske datterselskap Racketspesialisten Norge. Vi har vårt nordiske hovedkontor i Stockholm, Sverige, og selger varene våre til det nordiske markedet via Internet på racketspesialisten.no, racketspecialisten.se, mailat24.fi samt ketcherspecialisten.dk.

Alle pakker som sendes til våre norske kunder har vårt norske selskap som avsender. Dermed er varene fortollet og papirer for MVA er ordnet, noe som sparer deg som kunde for tid og penger. Dermed er våre angitte priser inklusive norsk merverdiavgift. Alt for at du som kunde skal få en enkel og smidig løsning uten å måtte tenke på merverdiavgift og tollavgifter! Den summen som er oppgitt i nettbutikken vår er dermed den du betaler.

Vi har vært på det norske markedet via vårt svenske selskap siden 2006, og gjennomfører nå en større satsing etter all den gode responsen vi har fått fra våre norske kunder. Gjennom godt utarbeidede distribusjonsløsninger tar det kun 2-5 dager for oss å levere pakker til hele Norge, der som sagt alle tollavgifter og merverdiavgift er inkludert i prisene våre siden vårt norske selskap er leverandør. Din leveranse kommer derfor direkte hjem til deg eller til et utleveringssted like i nærheten av der du bor, og det eneste du trenger å gjøre er å kvittere ut pakken med legitmasjon.