Kjøps- og leveringsbetingelser

 

Levering før jul

Bestill innen mandag 18. desember kl. 12.00 for levering før jul.

Priser

Alle pakker som sendes til våre norske kunder har vårt norske selskap som avsender. Dermed er varene fortollet og papirer for MVA er ordnet, noe som sparer deg som kunde for tid og penger. Dermed er våre angitte priser inklusive norsk merverdiavgift. Alt for at du som kunde skal få en enkel og smidig løsning uten å måtte tenke på merverdiavgift og tollavgifter! Den summen som er oppgitt i nettbutikken vår er dermed den du betaler. 

Betalingsmuligheter

Gjennom Svea Checkout tilbys du ulike betalingsalternativer.

- Betaling med kort
Racketspesialisten tilbyr sikker kortbetaling med VISA og Mastercard i samarbeid med Svea Finans NUF, en del av Svea Ekonomi-konsernet. Svea Finans NUF er sertifisert etter PCI DSS standarden (Payment Card Industry Data Security Standard). Det innebærer at de oppfyller de strenge sikkerhetskravene for korthåndtering som sammen stilles av de internasjonale merkene Visa, Mastercard mm.

- Faktura
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

- Delbetaling
Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.
For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68%
Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon.

- Vipps
Vipps er en trygg og sikker betalingsløsning.

 

Leveringstid

Normal leveringstid er ca. 2-5 dager.

 

Levering før jul

Bestill innen mandag 18. desember kl. 12.00 for levering før jul.

 

Leveringsmetode

Vi sender bestillinger som postpakke med Posten. Vi leverer til adresser i Norge. Levering til Svalbard og Jan Mayen er dessverre ikke mulig. Vi tar ikke økonomisk ansvar for eventuelle forsinkelser som skyldes fraktfirmaet.

 

Frakt

Fraktkostnaden for bestillingen er 69 kr. Dette skjer automatisk i nettbutikken og fraktkostnaden beregnes i kassen.

 

Garanti og reklamasjon

Vi på racketspesialisten.no er autoriserte forhandlere for alle varemerkene vi tilbyr for salg. Dermed inngår fullstendige garantier for alle våre produkter. Normal slitasje som f.eks. senebrudd på en racket dekkes ikke av garantien. Kunden står for eventuelle fraktkostnader i de tilfeller der reklamasjonen ikke blir godkjent. Vi følger forbrukerkjøpsloven, se www.forbrukerradet.no. Har du andre spørsmål om garanti og reklamasjon, kontakt kundeservice: info@racketspesialisten.no eller tlf: 0046 8 628 95 00.

 

Angrerett 

Hos oss på racketspesialisten.no har du rett til å angre kjøpet uten å oppgi en grunn innen 60 dager. Du har altså 60 dagers angrefrist fra det du har mottatt varen.

Angrefristen utløper altså 60 dager etter at du har mottatt din vare. For at du skal kunne benytte angreretten innen tidsfristen utløper, holder det med at du gir oss beskjed om at du tenker benytte deg av denne via epost, telefon eller brev. Vi trenger altså ikke ha mottatt varen i retur innen 60 dager, derimot skal du som kjøper returnere varen så snart som mulig etter at du har gitt beskjed om at du kommer til å benytte deg av angreretten.

Hvis du angrer kjøpet i henhold til vilkårene ovenfor, betaler vi tilbake alle innbetalinger som vi har fått fra deg for de varer du ønsker å returnere. Tilbakebetalingen skjer uten unødvendige forsinkelser og uansett senest 14 dager fra og med den dagen vi har mottatt varen i retur. Vi vil benytte samme betalingsmiddel for tilbakebetalingen som du selv har brukt for det innledende kjøpet, om du ikke uttrykkelig har blitt enig med oss om noe annet. Uansett så vil ikke tilbakebetalingen medføre noen utgifter for deg som kjøper.

Varer som er spesiallaget etter forbrukerens ønskemål er ekskludert fra angreretten.

Verdt å nevne er at du som kjøper selv står for returfrakten om du angrer kjøpet innen 60 dager fra mottatt forsendelse. Du må dermed betale de direkte kostnadene for retur av varen. Kontakter du oss innen returen, sender vi deg en returfraktseddel mot en kostnad av NOK 59 kr.

Rett til å undersøke varen

Du som forbruker har rett til å  undersøke varen for å se hvilke egenskaper og funksjoner den har. Dette kan f.eks. handle om å åpne orginalforpakninger med klær og sko for å prøve dem, men du trenger ikke å bruke klærne eller skoene.

Vi anser heller ikke at du trenger å testspille en racket eller ta bort plasten på håndtaket for å undersøke den. Skulle du gjøre dette, eller på annen måte benytte en vare på en måte som ikke er nødvendig og som er kjøpt hos oss, har vi som selger rett til å gjøre en rimelig verdireduksjon.  Avhengig av produktet kan verdireduksjonen være betydelig om produktet har vært brukt.

 

Skadet pakke og uavhentet pakke

Oppdager du skader på pakken, skal du straks gi beskjed om dette til postkontoret eller annen transportør og fylle ut en skademelding. Hent ikke ut en skadet pakke! Oppdager du ikke skaden før du åpner pakken, og skaden er av en slik art at den kan skyldes Postens eller transportfirmaets håndtering, skal du kontakte dem og fylle ut en skademelding. Kan en eventuell tvist med Posten eller transportfirmaet ikke løses, ta kontakt med oss.

Henter du ikke ut en bestilt forsendelse innen den sendes i retur til oss (ca. 1 måned for pakker, ca. 14 dager for brev), fakturerer vi deg 350 kr for vårt arbeide med bestillingen.

 

Personvernloven

Dine personlige opplysninger vil bli behandlet i henhold til gjeldende bestemmelser i personvernloven.

 

© 2023 Racketspesialisten. All rights reserved.