Fordeler med oss


Raske leveranser

Vi sender pakker med Posten alle hverdager. Normal leveransetid er 2 - 5 dager.

 

Ekte produkter

Hos oss kan du være 100 % sikker på at produktene du kjøper er ekte. Vi kjøper produktene våre direkte fra det respektive varemerket eller dets agent uten usikre mellomledd. På denne måten garanterer vi at det er et originalt produkt. Dette gjelder i hele vårt produktspekter.

 

Prisgaranti

Vi på racketspesialisten.no tilbyr deg en garanti som gjør at du kan føle deg trygg på at du alltid kjøper dine produkter til den absolutt beste prisen når du handler hos oss.

Skulle du ved kjøpstilfellet, mot formodning, finne varen til en lavere pris inklusiv frakt hos en annen norsk forhandler matcher racketspesialisten.no dette. Dessuten drar vi fra ytterligere 5% som takk for hjelpen fordi vi alltid etterstreber å tilby våre kunder markedets beste priser.  Det vi krever av deg er at du kan bevise prisen ved en generell katalog, prisliste eller annonse. Prisgarantien gjelder under forutsetning av at butikken med den lavere prisen har varen på lager for umiddelbar leveranse og at den som sagt kan påberopes ved kjøpstilfellet.

Sammenlign oss gjerne!

 

60 dagers åpent kjøp

Hos oss på racketspesialisten.no har du rett til å angre kjøpet i hele 60 dager uten at du trenger å oppgi noen årsak. Du har altså 60 dagers angrefrist fra du har mottatt varen.

 

 

 

© 2023 Racketspesialisten. All rights reserved.