Tennisracket - Best i test 2024

Vi har hundrevis av tennisracketmodeller i sortimentet vårt, og etter nøye analyse har vi
kommet frem til våre absolutte favoritter. Testvinnerne har ingen rangering, men deler prisen som best i test.
Testen er ikke utført ved én enkelt anledning, men er basert på mange forskjellige testtilfeller og flere forskjellige
spillere og spillernivåer.

Testvinnere - for nybegynnere og amatører

Head Speed MP

En fin tennisracket fra Head som har blitt svært populær blant våre kunder, da den har en perfekt balanse mellom kraft og kontroll. Den nye Head Speed-racketen er utviklet med den banebrytende Auxentic-teknologien, Auxentic 2.0. for å gi deg en uovertruffen spillefølelse, noe som gjør den til det perfekte valget for avanserte spillere eller dyktige mosjonister.

Babolat Pure Drive

En bestselger fra Babolat hvor det relativt unike er at denne tennisracketen passer for både deg som er ny i sporten til meget gode konkurransespillere. Vi synes denne tennisracketen passer best til baselinjespilleren som liker fart i spillet sitt, gjerne med litt toppspinn. Kontrollen blir litt dårligere, men det er fortsatt en tennisracket som er lett å spille med. 

Wilson Shift 99 V1

Fin tennisracket fra populære Wilson. Denne tennisracketen er den optimale racketen for en bred målgruppe, fra engasjerte amatørspillere til avanserte og profesjonelle spillere som ønsker en allsidig tennisracket. Shift 99 V1 er utstyrt med en innovativ strengekonfigurasjon som gir en nøyaktig balansert kombinasjon av kontrollert kraft og imponerende spinn.

Wilson Clash 100

Revolusjonerende da den kom for noen år siden, lav RA-verdi, men likevel vridningsstiv tennisracket. Fin tennisracket med en bred målgruppe, og vi tror at spesielt mosjonister har mye å tjene på denne tennisracketen, selv om enkelte konkurransespillere også liker den godt. 

Testvinner - for konkurransespillere og avanserte mosjonister

Head Speed Pro 2024

Här finner du en mycket fin tennisracket som också är en storsäljare hos oss och som är rekomemenderad av världsspelaren Jannik Sinner. Även om också fungerar för motionärer överlag tycker vi den kommer mest till sin rätt om du spelat en del tennis och har en fin bollträff. Den är utvecklad för att ge dig en oöverträffad spelkänsla och erbjuder samtidigt en perfekt balans mellan kraft och kontroll, vilket gör den till det perfekta valet för avancerade spelare eller duktiga motionärer.

Head Radical MP 2023

For deg som har spilt mye tennis og er ute etter litt mer kontroll og spillfølelse i tennisracketen din, kan du med fordel se på Radical MP. Her kan du selv lage litt mer fart i ballen, men når du først gjør det, reagerer den veldig bra og du får full kontroll over spillet ditt.

Wilson Pro Staff 97 V14

En bestselger som nå er inne i sin 14. generasjon. Legenden Roger Federer spilte lenge med pro staff-serien og har nå vært med på å utvikle denne tennisracketen, selv om han har avsluttet sin fine karriere. Vi liker virkelig denne racketmodellen, og den passer deg som virkelig kan generere fart selv i ballen og prioriterer at racketen gir deg de verktøyene som trengs for kontroll, spillfølelse og styring.

Wilson Blade 98 16x19 V9 2024

Hvis du er på utkikk etter en tennisracket av høy kvalitet som kan hjelpe deg med å ta spillet ditt til neste nivå, er Wilson Blade 98 V9 et utmerket valg. Blade 98 er i utgangspunktet en litt mer kontrollorientert tennisracket som gir deg et fantastisk fint balltreff. Med sine materialer av høy kvalitet og fantastiske balanse gir den deg muligheten til å spille med økt presisjon, fart og kontroll. En modell vi på Racketspesialisten.no liker skarpt og er testvinner i vår best i test av tennisracketer.

Yonex Ezone 98 Aqua Night Black 2024

En toppracket fra Yonex, vi synes den gir en veldig fin fart i spillet samtidig som den gir kontroll i spillet. Ezone-serien fra Yonex er først og fremst rettet mot spilleren som søker kraft og aggressivitet i spillet sitt og foretrekker å avgjøre poeng tidlig med uvirkelig styrke og kraft, men samtidig er Ezone en fantastisk behagelig tennisracket å spille med. En toppracket som vi i Racketspesialisten.no mener er en testvinner for dyktige spillere.

© 2023 Racketspesialisten. All rights reserved.