Hjem Padel Padelracket Wilson Carbon Force V2 Copper 2023

Wilson Carbon Force V2 Copper

Midlertidig utsolgt Sikre betalinger
kr 1 699
Ergonomisk grep
Overvåke lagerstatus
Beskrivelse

Padelracket for deg som spiller et par ganger i uken og som ønsker en blanding av kraft og kontroll i en offensivt utformet padelracket fra Wilson.

Forbedre ferdighetene dine på banen med denne deilige padelracketen fra Wilson. Carbon Force er en diamantformet modell av padelracket som byr på kraft, gode spilleegenskaper og mye komfort. Den er laget for spillere med en offensiv spillestil og er laget med en slitesterk ramme i karbonfiberkompositt og en kjerne av mykt EVA-skum som er behagelig og lar deg føle hvert eneste slag og også få ekstra hjelp med hastigheten på slagene dine. Det store sweetspotet gjør denne modellen mer tilgivende, og designet kommer i en ny kobberinspirert farge som vil vekke oppsikt i padelhallen. Teknologier Carbon Fiberglass Composite Blandingen av karbon og vevd glassfiber bidrar til en lett følelse og gir mer kraft enn en padelracket laget av ren glassfiber i treffoverflaten. Soft EVA-skum Gir en dempet følelse med imponerende støtdemping, noe som skaper en effektiv kombinasjon av komfort og kraft. Sharp Hole Technology Den avanserte hullboringsprosessen gir økt grep i hver eneste svingbevegelse. Sublime Grip Oppnår en ideell blanding av mykhet, klebrighet og komfort med ekstra fuktabsorpsjon gjennom mikroperforeringer på overflaten. Detatchable Wrist Cord Konstruksjonen festes og fjernes enkelt fra håndtaket på padelracketen, slik at du enkelt kan bytte ut eller tilpasse den med ønsket håndleddsnor.
Vekt:
355-375 g
Rammeprofil:
38 mm
Fart og Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balanse:
Høy
Racketetui:
Inngår ikke
Vekt:
Normal
Treffoverflate:
Glatt
Kjerne:
Myk
Materiale treffoverflate:
Karbon- og glassfiber
Materiale i rammen:
Karbonfiber
Stivhet:
Normal
Bruker:
Senior
Weblager
Wilson Carbon Force V2 Copper
Midlertidig utsolgt
WR134511U2

Ekte produkter

Hos oss kan du være 100 % sikker på at produktene du kjøper er ekte. Vi kjøper produktene våre direkte fra det respektive varemerket eller dets agent uten usikre mellomledd. På denne måten garanterer vi at det er et originalt produkt. Dette gjelder i hele vårt produktspekter.

© 2023 Racketspesialisten. All rights reserved.