NOT JUST ANOTHER PADEL BRAND

 

CABRA PREMIUM LINE

Toppmodeller fra Cabra som kommer utstyrt med en rekke forskjellige teknologier. Velg mellom stilrene Premium Virtuoso eller eksklusive Premium Wizard. Dette er modeller for padelspillere som er ute etter det beste og som stiller høye krav på sin padelracket.

Cabra Premium Virtuoso er en high end padelracket. Racketens overflate med Kevlar skaper en sterk men likevel elastisk overflate med en herlig grønn farge. I tillegg til dette har Virtuoso Cabras Intellicore som er en "multilayerkjerne". Overflaten har Cabras Frost Grip som er en struktur på treffoverflaten som gir litt mer bitt i balltreffet.

Cabra Premium Wizard består av karbonfbermateriale med 12K. Det er en hard overflate som skaper meget god kraft når du vil spille agressivt. Sammen med en ramme med rund form og en kjerne med multilayer så gir dette en fantastisk fin spesifikasjon. Racketen har også Intellicore og begge Cabras forskjellige strukturer, Raw Grip och Frost Grip.

CABRA PRO LINE

I Pro Line fra Cabra kommer det fire padelracketer som vi på Racketspesialisten synes er veldig fine og hyggelige å spille med. Velg mellom Pro Master, Pro Master W, Pro Ghost og Pro Predator.
 
Alle fire modellene har flere forskjellige teknologier for å underholde spillet ditt på padelbanen. Pro Master med 3K Sølv, Intellicore, Raw Grip og Frost Grip. Til forskjell fra Pro Master W som kommer med entreffoverflate med 3K, Intellicore, Raw Grip, Frost Grip og en lettere vekt enn Pro Master. Pro Ghost kommer med 3K Sølv, Intellicore og Raw Grip. Pro Predator kommer med 3K, Intellicore og Frost Grip.

 

CABRA PRESTIGE LINE

Prestige Line er en spennende serie padelracketer som passar til en bred målgruppe og som finnes i fire forskjellige modeller. Velg mellom Prestige Energy, Prestige Spark Air, Prestige Spider eller Prestige Addict.
 
For å lære deg mer om padelracketene kan du lese mer under den spesifikke padelracketen eller se resensjons-videoen til Prestige og Active.

CABRA ACTIVE LINE

Perfekte serien med padelracketer til nybegynnere og amatører som er ute etter en tilgivende og bra padelracket. Disse modellene har en stilig design og de hjelper deg med å utvikle padelspillet ditt.
 
Velg mellom Active Genesis, Active Epic, Active Grace W og Active Explorer.

PADELBAGER

PADELutstyr