HEAD GRAVITY NORDIC EDITION x DANIEL WINDAHL

Sammen med HEAD fikk vi muligheten til å møte Nordens ledende padelspiller, ingen ringere enn svenske Daniel Windahl. Daniel viste frem sin nye padelracket - HEAD Gravity Nordic Edition, som er hans nye følgesvenn på banen. 

Daniel Windahl har tidligere spilt med forgjengeren Head Gravity Pro, som er laget av grafén, som er en blanding av karbon og glassfiber som lett gir fart. Head Gravity Pro er en racket som er godt balansert i midten med en rillet overflate som har blitt en favoritt for mange spillere.

Nå kommer etterfølgeren og den nye oppgraderte versjonen Head Gravity Nordic Edition. Den nye racketen er litt hardere som helhet, men har fortsatt det samme overflatelaget i grafen som forgjengeren Gravity Pro.

Det som imidlertid skiller seg ut er overflaten, som på Nordic Edition er en sandpapiroverflate, noe som betyr at du får litt bedre spinn og grep i ballen, noe som er gunstig for volleyspillet.

En annen forskjell er at balansen vil være litt lenger nede, noe som betyr at den vil føles litt raskere i håndleddet og lettere å spille med. Et annet tillegg til den nye Nordic Edition er den nye, soft button cap nederst på håndtaket. Denne fungerer som en vibrasjonsdemper for å redusere vibrasjoner i håndleddet og albuen, samt for å føles mykere i hånden når du spiller.

Nordic er også oppgradert med Auxetic-teknologi, som er et materiale som er utviklet for å gi mye mer respons i balltreffet. Det betyr at du får mer respons når du slår med mer kraft med racketen!

Vil du være en av de første til å spille med Daniel Windahls nye offisielle racket? Kjøp den nye HEAD Gravity Nordic Edition hos oss!

Fra og med i dag er det mulig for deg å forhåndsbestille racketen din hos oss.

*Racketen har en estimert leveringstid på ca. to uker. 

 

Forhåndskjøp racketen her:

© 2023 Racketspesialisten. All rights reserved.