HEAD SPEED LEDGEND

En legendarisk nyhet för legendariska spelare – HEAD LEGEND är här!

Head Speed MP Legend 2024 og Head Speed Pro Legend 2024 er nå tilgjengelig! To
spesialdesignede racketer som hyller Novak Djokovics stjernestatus som en av de største spillerne gjennom tidene!

Racketene er to nye tilskudd til den populære Speed-serien og har samme ytelse
og teknologi som de tidligere racketene Head Speed MP og Head Speed Pro. Speed MP er litt lettere enn Speed Pro, som kan ses på som en litt vanskeligere og mer avansert racket sammenlignet med den mindre søskenmodellen Speed MP.

 

SPEED vs PRO? - HVA ER FORSKJELLEN?

Det som skiller seg ut med Legend-racketen, er den elegante og stilige designen med gjennomsiktig karbonfiber på toppen av racketen og en moderne klarlakkfinish på undersiden av racketen som skinner i svart lakk.

De nye Legend-racketene er to nye tilskudd til den populære Speed-serien, og de har samme ytelse og teknologi som de tidligere racketene Head Speed MP og Head Speed Pro.

Forskjellen mellom de to populære racketene i Speed-serien er at Head Speed Legend MP er litt lettere i vekt sammenlignet med Head Speed Pro, som kan ses på som en litt mer vanskelig å håndtere og avansert racket sammenlignet med Speed MP.

HEAD SPEED MP LEGEND

Head Speed MP 2024 er utstyrt med den nyeste oppdateringen av den banebrytende Auxentic-teknologien, Auxentic 2.0. En funksjon som finnes i den interne konstruksjonen av racketene som tilpasser seg hvert balltreff og bidrar til mer eksplosivitet i slaget og også en mer behagelig følelse.

Head Speed Legend MP er designet for å gi deg en uovertruffen følelse samtidig som den tilbyr en perfekt balanse mellom kraft og kontroll, noe som gjør den til det perfekte valget for avanserte spillere eller dyktige utøvere.

HEAD SPEED PRO LEGEND

Head Speed Pro Legend er derimot en racket som er mer tilpasset spillere som befinner seg i spennet mellom dyktige amatører og spillere som er litt mer avanserte i spillet sitt. Denne racketen har en perfekt balanse mellom kraft og kontroll.

Denne tennisracketen har en 5 mm lavere balanse enn tidligere modeller, noe som gir økt manøvrerbarhet og mer kontrollert kraft. Dette gjør at spillerne kan utføre raske og presise slag, noe som er avgjørende i høyintensive kamper.

Den originale Speed Pro-modellen er en av de bestselgende racketene i Head Speed-serien. Og som om ikke det var nok, er Speed Pro-modellen også anbefalt av verdens beste spiller - Jannik Sinner, som for tiden spiller med Head Speed Pro, som har den samme teknologien som den nye Head Speed Pro Legend.

© 2023 Racketspesialisten. All rights reserved.